HTML

Not enough war

2010.02.16. 22:49 csiribo

Nyáltenger, vérzivatar és öröm. A deresedő frizurájú fiatalember leállította Kadett márkájú
géplovát, hátrabaszta napszemüvegét és kinyitotta az ajtót. Éhségtől eltorzult arcokra lépett, közben felkapta háromnegyedes bőrkabátját. A csomagatartóhoz lépett, a harmincnégy darab vérvörös Kraftwerk póló oltalmazása alól előkerült Flying V. Még egyszer - utoljára - szemügyre vette a várost. Az éhhalál szélén álló roncsok lassan elkezdtek beépülni a mennyekig érő pláza vasbetonhalmazába. Csontsovány édesanyák falták gyermekeik prohanyós husát, lakásukat elvesztő yuppiek adták el végső elkeseredésüben Calvin Klein öltönyeiket. H.P. Baxter nyakába vette iszonyú hangszerét és pángermán kántálásba kezdett.

Switch off the lights, and close your eyes.
Feel the energy inside...

Csiribó, csiribó, csiribó...

Miután az utolsó fonéma is elhagyta ajkait, egy tizedmásodpercre tökéletes csönd ült az elhanyagolt tájra. A haldoklók szeme tágra nyílt, lelkük megvilágosodott, a yuppiek visszagombolták Armani ingjeik ujjgombjait, és akkor...

FÁJER!!!!
...

Évszázadnyi üresség, kínos csönd, kataklisztikus nihil után...

... skarlátveres muskátli sarjadzik az ottfelejtett Scooter - Wicked CD-lemez celláin.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: scooter armani csiribo hanspetegeerdes

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribo.blog.hu/api/trackback/id/tr341764881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása