HTML

CSIRIBO

A blog édesanyákról szól.

Friss topikok

Linkblog

Mozart (253) black metalt játszana, ha élne.

2010.02.17. 00:03 csiribo

God natt!

Ma egy olyan zenekar ad nekem interjút, melyet nem kell bemutatnom nektek metálemberek!
Ezek a srácok olyan kemények, hogy egyik koncerten a frontembernek beszakadt a kislábujjkörme.
Ezek a srácok annyira gonoszak, hogy szándékosan (!) megfordítják az összes közelükbe kerülő feszületet, hogy egy bizonyos Jézus Krisztus nevű úriember fejébe toluljon az a sok vér, óhh, mily fájdalmas migrént okozva ezzel őneki.

Nem hergellek tovább titeket, csak két szót mondok:

GORGOROTH!

A kérdéseimre Mr. Hell, Satanboy és Gyurcsány Ferenc válaszolt egy helyi Burger Kingben.

Cs: Csá skacok! Milyen volt az út?

Mr.H: Csá! Hát eléggé lelombozó...Satanboy otthonhagyta a GameBoy-t és a Ferihegyen az egyik biztonsági az arcfestésünkre azt hitte, hogy elvakult Pierrot rajongók vagyunk. Órákig vallattak az őrszobán, elvették a piperecsomagunkat, a végbelünket többször is átvizsgálták, de nem is ez volt a legrosszabb, hanem a HANGNEM, ahogy beszéltek velünk. Rémes volt...

Cs: De talán épp ez a bánásmód repítheti elméteket übermenschi gyűlöletbe. A ma esti koncert előtt azért ez jól jön, valljátok be.

Sboy: Igazából nekem már semmi kedvem ilyenek után fellépni. Kitörő lelkesedéssel vártuk a budapesti koncertet, de - és nézzetek el egy férfiember könnyeit - hatalmasat csalódtam. A bánásmód még Norvégiában sem volt ilyen hardcore velünk szemben, amikor minden héten megöltünk valakit a rivális zenekarból. Shit goddamn!

Cs: Na de srácok, ne boruljon búba és sötétségbe már a vidámság! Ha jól tudom koncert után kaptok egy deka kokaint!

Mr.H: Az életben nem nyúlok ilyen mocsokhoz, mégis mi alapján feltételezel ilyet rólunk? Nálunk szó sincs tudatmódosításról, alapjáraton vagyunk ekkora faszfejek...bár a múltkor kifestettük a bergeni püspök kamráját, akkor elég jól beálltunk a diszperzittől. Szóval ha valakinél szobát kell festeni, akkor honoráriumként természetesen elfogadjuk. Halál! Metál! Jeee!

Cs: A püspök házát festitek? De hát teljes mértékben elitélitek a keresztény egyházat, nem?

Sboy: Haggyámá.

MrH: Fjord tiszteletes a legnagyobb arc, együtt szoktunk bebaszni.:DDDDD

Cs: Én mégsem értem, dejszen a fordított keresztek, a bárányfejek és az a sok vér a koncerten!!! Az a rengeteg fájdalom!!!

Sboy: Jó,jó eleinte nekünk sem volt szimpatikus ember, aztán kiderült, hogy tök pedofil és a gyóntatófülkében rendszeresen onanizál a megjelent polgártársak bűneit hallván:DDDD Ráadásul ezek után olyan pönitenciákat ró ki, hogy egyszer a Venom pólómon elpirult a kos. Elég kúl arc. Halál!



Cs: Értem. Új taggal bővült a zenekar, meséljetek róla.

MrH: Gyurcsány fél éve csatlakozott a bandához, mert az előző tagot, Poltergeist-et, megölték az emósok. Basszugitáron játszik és baromi jó a ritmusérzéke...

GyF: Ugyan, kedves Halál úr, zavarba hoz...

MrH: Nem kell szerénykedni kedves Ferenc. Érkezésed új távlatokat nyitott meg zenénkben és lelkünkben egyaránt...

GyF: Szeretlek, Mr. Hell.

MrH: AZ érzés kölcsönös messieur.


A zenekar ezek után visszatért a Novotel Hotelbe, hogy késő este darabokra tépjék a színpadot Bryan Adams örökzöld slágereivel. A Robinhúdos dalt nem játszották, mert mégiscsak underground eseményről van ám itten szó.

Gudívning.
 

Szólj hozzá!

Címkék: chanel vidámság gorgoroth csiribo

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribo.blog.hu/api/trackback/id/tr61765060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása